bla blaa blaaa~

okey, tadi aku update status kt FB nak siapkan assignment...tapi memang tak laaa kaannnn bile aku dah ngadap novel NATRAH yang tebal macam kamus DEWAN BAHASA tuuu kaaannnn...tengah tengah dok bace tibe tibe macam aku teringat ingat terkenang kenang kat inchik MFR...entah macam mane...tergerak ati aku nak online FB die jap...(ngok...tak nak tuka password sape soh..naseb laaa..HAHA)..mule mule aku tak perasan..then, entah macam mana...tengah dok stalker wall die...aku ternampak status relationship die married...hmmmmm...time tuuuu tak tau nak cakap ape...sedeyh kot...tak laaa....kecewa maybe....eh, tak jugakkk....entah laaaaa...waaaaa...bertambah tambah bercampur campur berdarab darab laaa kaannnn perasaan aku sekarang ni...dengan Mr E pulak tibe tibe nak merajuk....nampak pulak inchik MFR married....pergh...tak boleh terima...HAHA...aiyoo...penat penat...heish...
eh, incik MFR...pergi tuka laaa password ko tuuu...selagi ko gune password tuuu...selagi tuuu laaaa aku nak online ko punyerr FB...aku tak nak jadi ex ko za tuuu...gune FB ko..pastuuu hentam hentam aku...fenin fenin...tapi kadang kadang ko ni bukan betul sangat kann...kadang kadang ko sajerr jerr nak buat panas..kannn...weyh...weyh...inchik MFR...aku nak gak kenal pengganti aku tuuu...lawa tak ??? cantik tak ??? baik tak ??? make sure die lagi lebih daripada aku okey...aku tak kisah kalo die lebih daipada aku..tak ade laaaa terkilan sangat aannn....wahahahaha....
okey, laaaa incik MFR...aku doakan ko bahagie laaaa erk....jage laaaa ati pengganti aku tuuuu...ko jangan buat die macam mane yang ko buat kat aku tauuu...cukup cukup laaa ko sakit kaannn ati perempuan...sampai bile ko nak balas dendam kat orang yang salah...jap jap...ni kire ko dah jumpe CINTA ko balik laaa ni...bagus laaaaa...aku jerr laaaa yang belum jumperrr CINTA aku...weyh..weyh...inchik MFR...aku dah doakan ko ni..ko pun doakan aku erk.... :))
~lots of love~

kalau suke like lerr :)

2 kata kata untuk cik kodok:

.cik beby. said...

sabar kay shushue . one day u'll found your mr right :)

~shushue~ said...

hahaha...i'm okey laaa dear...cume mcm tokojut ckt yo...ngehehe... :D