:: tak sekuat yang disangka tak seego yang dilihat ::

bukan aku nak bukak aib sendiri....
tapi aku rase aku patut share story ni...
untuk korang lebih berhati hati dalam pilih kawan..
supaya tak terpilih yang macam aku...
aku sedar perubahan diri aku sebenarnyer...
aku tak macam dulu...
aku lupa kawan kawan..aku tak pedulikan dorang...
and aku sedar perubahan aku lepas aku kenal "dia"...
aku terlampau pentingkan "dia"...semuanyerrr "dia"...tapi "dia" tak hiraukan aku pn..
aku tak salahkan "dia" sebab benda ni terletak kat diri sendiri and ati sendiri...
tapi lepas ati aku tertutup...lepas ati aku tawar...lepas aku dah ilang perasaan aku...
aku sangat sangat berubah....aku sendiri terasa perubahan aku...
sampai kawan yang paling penting dalam hidup aku...aku abaikan..aku biarkan...
aku tau salah aku...
tapi aku tak sekuat yang disangka..aku masih perlukan kawan kawan dalam hidup aku...
aku pun tak seego yang dilihat..tapi aku tak tau macam mana cara nyerr...
untuk ko kawan yang paling aku sayang..yang paling aku rindu and yang paling penting dalam hidup aku...
aku tau susah untuk ko terima apa yang aku buat...aku tau susah untuk ko terima aku balik...tapi jujur aku cakap...aku SAYANG ko sangat sangat...sangat sangat...sebab ko je yang tau baik buruk aku...
ko je yang tau jahat aku...
I'M SO SORRY...
aku tak dapat jadi kawan yang baik...aku gagal untuk jadi kawan yang baik...

p/s : utk yg lain..ati2 pilih kwn...jgn smpai trpilih yg mcm aku...selfish !! menyesal pun dh xde gune.. :'(

kalau suke like lerr :)

2 kata kata untuk cik kodok:

Eyka said...

xpe3..aku maaf kan..haha:)

~shushue~ said...

thanks eyka..hehehe... :)