hari yang dinanti nanti

HAPPY BIRTHDAY SHUSHUE !!!!

hari yang di nanti nanti kan telah tibe...chewwaaahhh...hahaha...ari ni aku dh 21 tahun...wow !! macam tak caye jerrr....

blog aku sebelum ni pasal hari hari terakhir aku...hmmmmm...tajuk nyerr telah membuat si die komen di link aku...hari hari terakhir ?? dah nak mati ke ?? erk ??? =,=

adoyai inchik MOHD FIRDAUS...lain kali kasi baca dulu isi dalam baru komen okey !! aiyooo~

okey okey !! 1st person yang wish...SITI AYUNI...then, NUR HAMIZAH...then, ehem ehem..inchik yg saya sayang ni..inchik MOHD FIRDAUS...then, NURAZLYANA...then, NUR LIYANA AQINAH...how dare you lupe befday aku...hahahaha...it's okey darling...aku tau ko busy study... :))

waaaaaaaaaa~ tak tau nak cakap ape..pape pun...thanks to all for the wishes...i luv you all muchie muchie muchie.. <3 <3 <3

so, umur dah 21 ni...berfikir laaaa secara matang...jangan buat keputusan terburu buru...biar kan mereka mereka mereka yang buat panas tuuu...dengki jeerrr tuuuu....

aannnnndddddddddd  tak sabar nak tunggu this friday !!!!!! :))

kalau suke like lerr :)

2 kata kata untuk cik kodok:

Penyair SenjA said...

happy belated birthday awak
Dalam laju angin
hingga derasnya hujan dalam kehidupanmu
telah banyak lembar yang kau penuhi dengan goresan
ketika senja menyapa hingga malam memeluk
dakapan erat sepi serta sunyi menyesak
tinta-tinta tumpah diantara badai
belum lengkap
belumlah usai tarian penamu
semalam
setiap lembar yang kau miliki adalah perjalanan hidupmu
menjadi pelajaran
menjadi ilmu
yang semakin mendewasakan
Selamat ulang tahun awak semoga awak bahagia
Salam Hati ;)

~shushue~ said...

thanks muchie muchie muchie.. :))