aku dah tuerr kerr ?????

eh, aku dah tuerr kerr ??? korang nak tauu takk sama aderr korang ni dahh tuerr atauu belumm...senang jerr...cuba korang cek list kat bawahh ni, maybe ada yang menunjukkan korang dah punn tuerr...meh meh cek...hehehehehe... :D

  • korang pelik bilerr tengok budak budak kecik main lappy selamberr badak jerr...
  • korang akan menggeleng kepala bilerr membandingkann ragam budak budak sekolah sekarang dengann mase korang sekolahh duluu...
  • rate rate member sekolahh korang sume dahh kawen and dah beranak..
  • korang hitamkann or kalerr kann rambut bilerr ade majlis keramaian supayerr tak nampak rambut yang dah berubann...
  • dokterr nasihatkann korang supayerr berehat, cukup cukup laaa keje nyerr...
  • korang selaluu luperr tempat korang letakk barang barang...
  • korang try pelbagai ubat atauu kosmetik untuk menegangkann sume kulit mukerr..
  • korang tersenyumm sendiri blerr sume list kat atass ni ada pade korang..
p/s : ehem ehem..okey, list kat atass ni ade yang kene dengan cik kodok.. =,=' tapii cik kodok belummm tuerrr lagi okey !! i'm only 21 okey...

** sumber bertuliss macam bese..majalah ujang... :)

kalau suke like lerr :)

6 kata kata untuk cik kodok:

Cik Bib said...

mana ada tua pn cik kodok. tu namanya....zaman da berubah.ekekeke...

gadEs biRu said...

don't worry mksu .. msu still bleh lpak ngan kteowg .. sbb mksu lbih kuang kteowg jew .. tp klaw mk .. huhu .. :):)

saya KILA said...

saya baru 17 tahun tapi saya merungut dan geleng kepala bila nampak budak2 13 tahun main kejar2 di blok kelas . hehe ^^
muda lagi bah :)

cik kodok said...

@Cik Bib zaman dah berubah..dunie dahh majuu kann...heeee... :0

cik kodok said...

@gadEs biRu hahaha...tuu punn sebab mksuuu bongsuu jerr...

cik kodok said...

@saya KILA mude tapi pemikirann yg tue..hehehehe... :D