combo : 3 in 1

SATU : FINAL EXAM : SEPTEMBER 2011


HOORAYYY !!!!! exam dah habes !! tapi cik kodok tetap takut...hukhukhuk...doa doa laaa cik kodok lepas semua...cik kodok dah tak sanggup nak hadap ni semuaa..dah tak nak balik unikop tuuu...cik kodok punn dah tak nak susah kann parents...banyak dah duit dorang habes untuk cik kodok jerrr....minta minta laaa ni sem last cik kodok okey...cik kodok punn nak balas balik jasa parents cik kodok...doa doa untuk cik kodok tauu... :)

DUA : 12 OCTOBER 2011 : BERTEMU SI DUDA

okey, ari tuu cik kodok turun KL..main purpose kompom laaa nak tolong ambik kann mini transkrip kawan cik kodok..tapi, dah alang alang cik kodok turun KL..cik kodok punn plan nak jumperr si duda...nak jumperr kawan kawan yang lain..masing masing ade hal...tak dapat jumperrr...lepas setel hal kawan cik kodok...cik kodok punn tunggu laaa si duda..janji pukul 4 petang tapi cik kodok tunggu die dari pukul 2...tak ape laaa..cik kodok dah biase tunggu tunggu die ni...dalam pukul 4.15 petang die sampai..time tuu perasaan tak payah nak cite laaa...bercampu baur...ade rase nak nanges...ade rase macam..entah laaa...but lebih kepada rase sebak laaaa....kitorang borak kejap jerrr...dalam 10 minit jerr..SUMPAH !!!! cik kodok rinduuu die gile gile..tapi cik kodok tauu die bukan untuk cik kodok...die nampak kurus saangaatt...tapi tak tauu laaa kalau cik kodok jerr yang nampak die macam tuuu...lepas die balik tuuu...cik kodok punn terus gerak balik PERAK...dalam bas cik kodok dapat rase satu perasaan yang lega..macam dah tak ade beban...cik kodok rase semua perasaan kat die semua dah lepass...ringan sangat...bile sampai kg, die ade bagitau cik kodok yang die nak bertunang dengan awek die sekarang...hmmmmm...okey, tak nak tipu...cik kodok memang terase..tapi cik kodok tetap akan doakan yang terbaik untuk die.. :)

TIGA : DENDAM PAK CIK NUFFNANG !!

okey, cik kodok tak tauu ape dendam pak cik nuffnang kat cik kodok...tiap kali nak register kat nuffnang...mesti tak boleh...line slow tahap kelajuan siput babi laaa...loading page preview laaa...blank page laaaa....AAAARRRGGGGGHHHHH !!!!!!!!!!! tekanan tauu takkk ??????? cik kodok nak gak register kat rumah pak cik nuffnang ni....kawan kawan dok tanye tanye.. " weyh, ko bilerrr nak register nuffnang ??" "weyh, ko dah register nuffnang belummm ???" hadoi...bukan tak nak register...tapi si nuffnang tuuu macam tak nak terima cik kodok jerrr.....waaaaaaaaa.....hukhukhuk....errrrrrrr....ade tak sape sape kat sini yang baik ati...yang murah ati...yang ikhlas ati...yang rela ati...tolong register kann..ngeeeeeehehehehehe... :D
tenet korang lajuu kaannnnnn.....teeheeheee...nanti cik kodok bagi laaaa katak yang comel sekor kat sape sape yang tolong cik kodok...heeeeee... :D leh erk leh erk ??? ** usaha tangga batu caves...buat sendiri laaa cik kodok ** (-_-")
okey, tak perrr...cik kodok buat sendiri...tetap nak terjah rumah pak cik nuffnang tuuu...lambat kerr dia tak nak bukak pintuu kerr die jadi halimunan kerrr...peduli hape cik kodok...usaha tangga batu caves...
ooppsss...tangga kejayaann..hehehe... :D
okey, daaaaaa~

kalau suke like lerr :)

0 kata kata untuk cik kodok: